update 30 september 2020:

Naar aanleiding van het aangescherpte beleid van de overheid voor de komende weken hebben wij na overleg met betrokken gemeenten besloten dat de markten geannuleerd worden. Het is ongewenst en onverantwoord om op dit moment grote groepen mensen op de been te brengen nu het aantal coronabesmettingen oploopt – ook in onze regio.

De volgende markten komen te vervallen:

3 oktober Ter Apel

4 oktober Odoorn

11 oktober Exloo

17 oktober Borger

Het betekent dat wij dit jaar geen markten meer zullen organiseren, we hadden het graag anders gezien maar we willen nu geen enkel risico nemen. Wij danken allen voor het vertrouwen dat jullie in ons gesteld hebben en kijken dit jaar terug op een aantal geslaagde markten.

Graag zien we jullie volgend seizoen gezond en onder betere omstandigheden weer terug op onze markten.

update 28 september 2020:

De markt in Ter Apel op 3 oktober is geannuleerd.

update 24 juli 2020:

Borger=2020.jpg  

update 22 april 2020:

Op dinsdag 21 april is er een besluit bekend gemaakt door de overheid over de maatregelen voor de evenementenbranche voor de komende periode. Besloten is dat vergunningsplichtige evenementen (waaronder marktactiviteiten) niet plaats mogen vinden tot 1 september. Hiermede vervallen al onze markten tot deze datum.

Ook de jaarmarkt in Wedde van 1 september vervalt omdat deze onderdeel is van de Lichtweek Wedde. Deze is in zijn geheel afgelast.

We wensen iedereen heel veel sterkte in deze onzekere tijden en hopen dat we elkaar gezond weer kunnen treffen op een later moment.

update 24 maart 2020:

De markten van Huurkraam.nl vervallen door de overheidsmaatregel tot 1 juni. Het gaat om de volgende markten:
10 april Borger
12 april Roden
13 april Exloo
19 april Odoorn
1 mei Ter Apel
3 mei Exloo
10 mei Roden
17 mei Gasteren
21 mei Exloo
24 mei Odoorn
30 mei Exloo
31 mei Emmer-Compascuum
1 juni Schoonloo

Verder wordt de jaarmarkt in Tweede Exloërmond geannuleerd, deze zou op 14 juni plaatsvinden tijdens de Truckrun. Het bestuur van de truckrun heeft het hele evenement afgelast, de markt zal ook niet plaatsvinden.

Vooralsnog gaan de markten na 1 juni door tenzij de overheid besluit dat de maatregelen langer nodig zijn. We wensen iedereen heel veel sterkte in deze onzekere tijden.

update 19 maart 2020:

Borger-75bevrijding2020-afgelast.jpg

Alle activiteiten rondom het evenement "Borger 75 jaar bevrijd" zijn afgelast. Dat betekent dat de markt die wij zouden organiseren op vrijdag 10 april ook geen doorgang kan vinden. Onze opdrachtgever probeert later dit jaar het evenement alsnog plaats te laten vinden, wij wachten berichten daarover af.
 

update 16 maart 2020:

 Huurkraam.nl volgt de richtlijnen van de RIVM en overheid voor wat betreft de maatregelen rondom het corona-virus. Op dit moment zijn alle activiteiten met veel publiek tot 6 april geannuleerd. Onze markten zijn na deze periode, mochten deze niet door kunnen gaan dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk via de website en facebook kenbaar maken.

4550eb13-c22e-4923-a01a-3776f98247f6.jpg

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Huurkraam.nl-Exloo14-22april2019.jpg